Wat voor speelgoed koop jij?

Wat voor speelgoed koop jij?Sommige mensen vinden het maar lastig. Lastig om een verjaardagscadeau te kopen voor kinderen. Vooral als je zelf nog geen vader of moeder bent kan dit een uitdaging zijn. Want wat geef je kinderen nu als ze jarig zijn? Ik heb nu een aantal jaar ervaring als leidster in de kinderopvang, ik werk met kinderen van alle leeftijden. Dit zorgt er voor dat ik wel weet wat kinderen nu wel en niet leuk vinden om te krijgen. Deze ervaring komt mij altijd goed van pas als ik een keer een cadeau nodig heb. Vind jij het elke keer weer een uitdaging om de stad in te gaan omdat je echt niet weet wat je moet kopen. Wees dan gerust, bij speelgoedfamilie koop je het leukste speelgoed gewoon vanuit je luie stoel.  

Speelgoed voor alle leeftijden

Voordat ik op zoek ga naar een verjaardagscadeau denk ik er altijd even over na voor wie ik het koop. Sta er altijd bij stil wie het kind is waar je een cadeau voor koopt, wat voor persoon is het. Een druk, aanwezig kind wat graag buiten speelt of juist een rustig kind wat heel geduldig aan het spelen is. Dit bepaalt voor een deel wat je gaat kopen. Daarnaast bedenk je ook even hoe oud iemand wordt. Een kind van drie jaar kan je niets geven met kleine onderdelen terwijl je dit wel aan een kind van tien kan geven. Elk kind geef je dan ook een ander cadeau wat past bij de persoonlijkheid en de leeftijd. Ik vind het belangrijk dat een stuk speelgoed voor langere tijd wordt gebruikt. Een cadeau moet echt leuk zijn waardoor de kinderen er voor lange  tijd mee spelen. Wat ik graag geef zijn kleine voetbaltafels, en andere spellen waarmee kinderen samen kunnen spelen. Voor kinderen die graag knutselen vind ik het leuk om hier een leuke set voor te geven. Elk kind is anders en speelt dan ook ergens anders mee.   Maar een spel is altijd goed, voor elk kind is dit leuk. Het verschilt alleen wel per kind of je speelgoed voor buiten geeft of een spel voor binnen.

Iets leuk om cadeau te geven

Als je erover nadenkt voor wie je een cadeau geeft heb je vast al een idee wat dit kind leuk vindt om te doen. En wat je kan geven, of dit een spel is waar concentratie voor nodig is of dat je dit kind blij maakt met een spel of iets voor buiten. Misschien zie je dit jongetje of meisje al regelmatig spelen, dan heb je vast wel en idee wat hij of zij leuk vindt om te doen. In deze tijd is het goed om iets te geven wat niet digitaal is. Kinderen spelen altijd, dus geef niets voor een computer of andere spelletjes computer. Wees eens origineel en geef iets waar kinderen echt mee spelen. Wat voor speelgoed vindt elk kind leuk om te krijgen:

  • Een spel in bordvorm, denk aan dammen of mens erger je niet of monopoly
  • Een spel voor buiten, dit kan een voetbal zijn maar ook een step
  • Iets bouwen, een puzzel of juist lego.
  • Knutsel spullen voor creatieve kinderen
  • Een leuk voorleesboek met sprookjes
  • Verkleedspullen of spullen om een tent mee te bouwen
  • Klei of Magic Sand waar kinderen lekker met de handen mee kunnen spelen.  

Speelgoedfamilie heeft een uitgebreide collectie van wat je online kunt bestellen. Het was nog nooit zo makkelijk om je speelgoed te bestellen. Dus waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog je speelgoed via de website.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn