Vergeet je trouwschoenen niet!

Een trouwerij is een prachtige, unieke gelegenheid, met name voor het paar dat zich in het echt gaat laten verbinden. Het wordt niet voor niets in allerlei films, verhalen, boeken en televisieseries ‘de mooiste dag van je leven’ genoemd. De voorbereidingen voor een bruiloft zijn dan ook niet mis. Er dien met zo ontzettend veel rekening gehouden te worden, dat het soms makkelijk kan zijn bepaalde aspecten van de organisatie uit het oog te verliezen. Dat er een locatie moet worden geregeld, een jurk en een taart moeten worden besteld, ringen moeten worden gekocht en een ambtenaar of geestelijke in de arm moet worden genomen hoort bij de eerste dingen waar men aan denkt bij een bruiloft of trouwerij. Maar heb je bijvoorbeeld ook gedacht aan het huren van een mooie auto en het regelen van een chauffeur? Over of je mensen op de receptie te eten aan wil bieden en hoe je dat dan organiseert? Tot hoe laat je door wil gaan en of je dan nog overnachting moet regelen voor mensen? Of, op een heel ander vlak organisatorisch vlak: wat de bruidegom eigenlijk draagt? Het is bekend dat de trouwjurk traditioneel het epicentrum van aandacht, budget en complimentjes lijkt te zijn. Er zijn hele televisieprogramma’s gemaakt over de ‘droomjurk’, zoals dan vaak naar de ideale trouwjurk wordt verwezen. Hierdoor raakt de bruidegom en zijn kledingkeuze nogal gemakkelijk ondergesneeuwd en dat is natuurlijk ontzettend zonde! De trouwoutfit van de man verdient net zoveel aandacht als die van de vrouw. Het mooiste is natuurlijk wanneer je deze beide kledingkeuzes op elkaar af kunt stemmen. Over het algemeen wordt er van de bruidegom verwacht dat hij een pak draagt, het liefst met een das – strop- of vlinder-, wat je zelf wil – en daar horen natuurlijk ook nette trouwschoenen bij! Om van jouw outfit ook een droomkostuum te maken, is het belangrijk aandacht te besteden aan de kleinste details. Misschien denk je er niet zo vaak aan, misschien juist wel, maar feit blijft dat accessoires zoals dassen, pochetten en trouwschoenen je outfit kunnen maken of breken.

Advies over trouwschoenen

Mocht je nou denken: “Maar ik weet niks van schoenen, laat staan van trouwschoenen!”, geen probleem. Er zijn in het hele land een heleboel specialisten te vinden op het gebied van trouwkleding en trouwschoenen. Dus wanneer je op zoek bent naar trouwjurken, trouwpakken, trouwschoenen of andere bruiloft gerelateerde artikelen, dan is er ook bij jou in de buurt altijd wel een winkel te vinden waar je inspiratie op kan doen of die je van advies kan voorzien. Zo zit er in Amersfoort – perfect centraal gelegen en dus voor bijna iedereen goed bereikbaar – een vestiging van de winkel Valkengoed, die gespecialiseerd zijn in de mooiste merken trouwkleding en trouwschoenen, zowel voor de bruid als voor de bruidegom. Ze hanteren ruime openingstijden, die terug te vinden zijn op hun website valkengoed.nl. Wanneer je bijvoorbeeld trouwschoenen aan wil schaffen, is het verstandig en uitermate handig om Valkengoed eerst online een bezoekje te brengen. Je kunt er lekker op je gemak rondsnuffelen, want ze hebben een prachtig ruim assortiment. Trouwschoenen hebben ze er in allerlei kleuren, materialen, maten en modellen en elk van die trouwschoenen is naar wens te combineren met de trouwpakken die eveneens op de website te bekijken zijn. Het staat je natuurlijk volledig vrij je eigen keuze te maken voor je trouwpak, trouwschoenen, trouwringen, trouwjurken, et cetera. Het zou echter goed kunnen lonen om hier en daar om advies te vragen. Vaak zijn de vakmensen die zich bezighouden met de aankleding van bruiloften meer dan bereid je te adviseren over kleur- en materiaalcombinaties en de eigenschappen van de trouwkleding en trouwschoenen die ze verkopen. Zo bestaan er allerlei tips om leren of suède trouwschoenen te behandelen voordat je ze daadwerkelijk gaat dragen op de grote dag zelf. Vraag hier specifiek naar! Het zou meer dan zonde zijn wanneer je de bruiloft vooral herinnert vanwege je pijnlijke voeten en opgelopen blaren. Hetzelfde geldt voor andere soorten kledingadvies waar je zelf misschien niet direct aan zou denken. Heb je bijvoorbeeld een colbertje of jasje nodig wanneer je in de zomer buiten trouwt? Is het vreemd of juist net zo tijdloos en klassiek om als bruidegom ook in het wit bij het altaar te staan? Bij Valkengoed weten ze het antwoord op al je vragen!

Een onvergetelijke bruiloft

Je wilt natuurlijk dat je bruiloft niet alleen jou en je toekomstige echtgenoot of echtgenote voor altijd bijblijft, maar dat ook alle genodigden zich de dag zullen herinneren als een prachtig feest. De aankleding ervan kan daar al een hoop bij helpen. Dat is één van de belangrijkste redenen waarom het aan te raden is professioneel advies in te winnen over trouwkleding, trouwschoenen, trouwlocaties, et cetera. Het is echter ook belangrijk om je te realiseren dat jullie wensen altijd leidend dienen te zijn bij de keuzes die worden genomen. Dat is een balans die ze bij Valkengoed perfect begrijpen, zoals blijkt uit de reacties van tevreden klanten: vooral hun service, begeleiding en advies wordt steeds geprezen, niet als demper op, maar juist als versterking van het enthousiasme en de wensen van de klanten. Ben je dus nog op zoek naar trouwschoenen, trouwjurken of trouwpakken voor je grote dag, kijk dan (ook) even op www.valkengoed.nl!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn