Spelen met Cobi bouwstenen

Bent u op zoek naar een leuk speelgoed voor uw kinderen? Dan is er tegenwoordig een heel erg ruim assortiment waar u een keuze uit kunt maken. Het kan dus behoorlijk lastig zijn om te bepalen wat u nu precies moet kopen. Hier kunt u op verschillende manieren achter komen. Ten eerste kunt u het vragen aan uw kind. Hij of zij heeft vast wel een idee wat ze graag willen hebben. Wilt u dat uw kind speelt met speelgoed dat ze ook nog iets bijleert? Dan kunnen wij u aanraden om voor constructiespeelgoed te gaan. Kies bijvoorbeeld voor Cobi bouwstenen die u bij Toys & More voor een goede prijs kunt aanschaffen.

  • Ruimtelijk inzicht
  • Creatief denken
  • Oplossingsgericht denken

Er zijn verschillende voordelen die de Cobi bouwstenen met zich meebrengen. Het is uiteraard in de eerste plaats een leuk speelgoed voor uw kind waar hij of zij zich uren mee kan vermaken. De Cobi bouwstenen zijn bijvoorbeeld de Small Army WW2 stenen. Hiermee kunnen allerlei militaire voertuigen gebouwd worden. Het is goed te vergelijken met bijvoorbeeld de zeer bekende Lego bouwstenen. U kunt overigens de Cobi bouwstenen heel eenvoudig combineren met de stenen van andere fabrikanten die ook constructiespeelgoed maken. Heeft u bijvoorbeeld al een collectie Lego voor uw kind? Dan kan dat gewoon samen met het Cobi speelgoed gebruikt worden!

Plezier hebben en zich ontwikkelen met de Cobi bouwstenen

Zoals u hierboven al heeft kunnen zien levert het spelen met de bouwstenen van Cobi meer op dan alleen maar een leuke tijd voor uw kind. Zonder dat hij of zij het doorheeft ontwikkeld het op deze manier onder andere een ruimtelijk inzicht. Tenslotte moet hij of zij goed kunnen nadenken over hoe de stenen op elkaar passen en hoe ze een bepaald voertuig kunnen bouwen. Zeker als ze zelfstandig aan de slag gaan met de Cobi bouwstenen en de constructies loslaten. Daar worden ze ook weer een stuk creatiever van! En natuurlijk leren zij op die manier ook oplossingsgericht nadenken. Wanneer zij tegen een probleem aanlopen tijdens het bouwproces dan moeten ze dit oplossen voordat ze verder kunnen met hun meesterwerk. Dit speelgoed heeft dus heel wat meer te bieden dan dat u op het eerste gezicht misschien zou denken. Daarbij zijn er uiteenlopende sets waar u uit kunt kiezen. Van tanks tot vliegtuigen, u kunt het zo gek niet bedenken of er zijn Cobi bouwstenen voor! Ieder pakket zit natuurlijk boordevol leuke dingen en uren speelplezier!

Het bestellen van het speelgoed

Op de website https://www.toysenmore.nl/ bent u aan het juiste adres om de Cobi bouwstenen te bestellen. U heeft hier een ruim assortiment waar u uw keuze uit kunt maken. Uiteraard is het betalen zeer gemakkelijk en u kunt dit doen op de manier die u het prettigst vindt. Gaat u voor iDeal, rembours of AfterPay? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Na het betalen van de bestelling wordt deze zo snel mogelijk naar u toegestuurd. Heeft u voor meer dan € 50 aan producten besteld? Dan is de verzending gratis. Daaronder wordt er € 4,95 gerekend. Komt u het pakket dat u besteld liever ophalen? Dan kan dat natuurlijk. Hiervoor kunt u naar het magazijn van Toys & More toekomen. Wanneer u hiervoor kiest, krijgt u van Toys & More bericht wanneer de bestelling voor u klaar ligt. Heeft u ergens vragen over? Dan kunt u uiteraard contact opnemen met de klantenservice van de webshop. Zij staan u graag te woord en kunnen uw vragen beantwoorden zodat u meer duidelijkheid heeft. Daarna is het tijd om de leukste Cobi bouwstenen uit te kiezen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn