Kom naar onze ambachtelijke siersmederij

Diss-bedden - SiersmederijHet is een feit dat de meeste mensen vandaag de dag vaak kiezen voor dertien in een dozijn artikelen. Als ze een kast nodig hebben, dan kopen ze er het liefst eentje die de rest van Nederland ook al in huis heeft. En zo gaat dit ook met een bed, een tafel en stoelen en ander meubilair. Eigenlijk is dit vreemd, omdat nostalgische meubelstukken, bijvoorbeeld van een siersmederij, ook weer flink in de belangstelling zijn komen te staan. Hier is dus duidelijk een paradox te vinden. Want aan de ene kant hebben veel mensen interesse in een siersmederij, terwijl ze er aan de andere kant niet naar handelen. Wat zou hier toch het probleem zijn? Naar alle waarschijnlijkheid is het antwoord op deze vraag dat men denkt dat producten van een siersmederij erg veel kosten met zich mee kunnen brengen. En daarom laten zij dit bij voorbaat al aan hun neus voorbij gaan. Ze verdiepen zich verder ook niet meer in een siersmederij en laten het hele gebeuren liever links liggen. En dat alleen vanwege een vermoeden van hoge prijzen. Als u dit ook denkt, dan is het heel goed dat wij u op dit moment even treffen. Wij willen namelijk graag eventjes van deze gelegenheid gebruik maken om u iets meer te gaan vertellen over onze stijlvolle siersmederij. Het goede nieuws is namelijk – en dat zult u waarschijnlijk niet verwachten – dat de prijzen bij ons helemaal niet zo hoog zijn als u misschien zou denken. Wij vinden dat de klant koning is en dat zijn wensen centraal staan. En daarom hanteren wij een zeer aantrekkelijke tariefstelling voor objecten die in onze siersmederij vervaardigd zijn, zodat wij u niet op kosten hoeven te jagen. Klinkt dit u als muziek in de oren en zou u wel graag iets meer willen weten over ons bedrijf? Lees dan gerust even verder in de volgende alinea, want daar wordt dit u haarfijn uit de doeken gedaan.

In onze siersmederij gelden aantrekkelijke tarieven

Het staat als een paal boven water dat u beter niet met een van onze concurrenten in zee dient te gaan, omdat u bij de Siersmederij van Diss Bedden een stuk voordeliger uit bent. Zoals u inmiddels al hebt kunnen lezen in de vorige alinea hoeft u bij ons niet al te diep in de buidel te tasten voor ambachtelijk gemaakte meubelstukken. Wat dacht u bijvoorbeeld van een stijlvol kinderledikantje van handgemaakt smeedijzer uit onze eigen smederij? Of wat dacht u van klassieke eenpersoonsbedden, die wij ook vervaardigen? Daarnaast hebben wij ook nog allerlei leuke accessoires, waar u altijd blij van wordt. Zou u nou zelf wel eens willen weten hoe het er aan toe gaat in een echte siersmederij? Schroom dan niet en maak vandaag nog een afspraak om even bij ons langs te komen in de siersmederij in Losser. Wij staan in ieder geval te allen tijde voor u klaar om u te ontvangen en om u de fijne kneepjes van het vak te laten zien. Zo kunt u bij Diss Bedden niet alleen een prachtig kinderbedje gaan kopen, maar kunt u ook met eigen ogen zien hoe dit vervaardigd wordt in onze siersmederij. U zult uw ogen uitkijken, omdat het echt fantastisch is om te zien. Al met al hebt u geen enkele reden meer om niet bij ons langs te komen. Want zeg nou zelf, waar treft u het tegenwoordig nog dat u zelf kunt aanschouwen hoe smeedijzeren producten tot stand komen? Dat vindt u bijna nergens meer. En alleen daarom al is het een goed idee om eens een kijkje achter de schermen te komen nemen in onze mooie siersmederij, zodat u weet wat voor babybed u in huis haalt. Oude tijden herleven!

Om de prijs hoeft u het niet te laten

Als u voor ons gaat kiezen, dan snappen wij als geen ander dat u eerst graag wat meer wilt weten over wat wij zoal voor u kunnen betekenen. En daarom raden wij u zeker aan om even een bezoekje te brengen aan onze website diss-bedden.nl. Zo kunt u alvast een indruk krijgen van onze smeedijzeren bedjes en een bezoek aan de siersmederij. Als u dat ziet, dan zal uw hart zeker sneller gaan kloppen, waarna het geen grote stap meer is om een afspraak te maken om langs te komen. Wij hopen u in ieder geval binnenkort al te mogen begroeten als een nieuwe klant in onze ambachtelijke siersmederij! Maar dat is allemaal niet het enige. Want als u voor ons kiest, dan kunt u ook nog eens profiteren van:

  • een zeer aantrekkelijke prijs kwaliteit verhouding
  • de mogelijkheid om vragen te stellen, zodat u meer te weten komt over de interessante smeedkunst
  • een bezoekje aan de siersmederij, zodat u echt kunt ervaren hoe uw ledikant tot stand is gekomen
  • een persoonlijk advies, over welk artikel het beste past bij uw situatie
  • een professionele service, waar u te allen tijde een beroep op kunt doen

En zo kunnen wij nog wel even doorgaan met opsommen van de pluspunten van de siersmederij van Diss Bedden. Aarzel daarom niet langer maar hak vandaag nog de knoop door om voor ons te kiezen. Dat zal u beslist geen windeieren leggen. Hebt u nog vragen over een bezoek aan de siersmederij? Of wilt u een afspraak maken. Kijk dan snel op diss-bedden.nl om de contactmogelijkheden te bekijken.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn