Bestel nu mooi baby textiel bij Jollein

Krijgt u bijna een kleine? Dit is altijd een enorm ingrijpende levensgebeurtenis en u wil er dan ook alles aan doen om het zo goed mogelijk te laten verlopen. Hier hoort natuurlijk ook bij dat u mooi en goed babytextiel heeft. Een mooie hoes voor in het bedje of leuke handdoekjes. Bij Jollein kan u werkelijk alles vinden wat u nodig heeft wat babytextiel betreft. U kunt het zo gek nog niet bedenken of ze bieden het aan bij Jollein. Door de grote vlucht die online winkelen heeft genomen kunt u nu ook zeer gemakkelijk Jollein producten op internet bestellen. Een zeer goede webwinkel hiervoor is villa-vrolijk.nl. In deze webwinkel hebben ze meer dan tweehonderd producten van Jollein en kunt u zeer gemakkelijk en betrouwbaar deze geweldige producten in huis krijgen. Vooral als u net een kindje krijgt heeft u het heel erg druk. Er moeten zo veel dingen gebeuren dat het een hoop tijd en energie kan schelen als u niet een dag hoeft te winkelen maar gewoon lekker thuis kan blijven en de producten op internet kan bekijken en bestellen. Vrijwel alle dingen die Jollein aanbiedt kunt u op de handige website van villa-vrolijk.nl vinden. Neem dus eens een kijkje als u interesse heeft in dit babytextiel.

Iets meer over Jollein

Het merk Jollein heeft al sinds 1973 groot succes in het maken en verkopen van baby producten. elk jaar weer ontwerpen en produceren ze hun eigen nieuwe collectie. Ze blijven dus altijd met de nieuwste trends meegaan en zo kunt u elk jaar opnieuw de hipste baby producten bij Jollein krijgen. Maar hiernaast hebben ze ook een standaard basis collectie. Deze is veel meer tijdloos en wordt dus ook al jaren hetzelfde aangeboden. De combinatie van een tijdloze en hippe collectie maakt dat ze erg populair zijn bij aanstaande ouders. Naast het feit dat ze allemaal praktische en handige baby producten maken bieden ze ook een grote collectie aan grappige en leuke accessoires aan. Hiermee kunt u de babykamer opleuken en stijlen. Bij elke collectie en elk ontwerp besteden ze erg veel aandacht aan duurzaamheid en eerlijkheid. Ze streven naar hoge kwaliteit en een goed en eerlijk productieproces. Voor elke nieuwe collectie die ze ontwerpen proberen ze een zo hoog mogelijke kwaliteit te garanderen. Maar hiernaast willen ze ook dat de producten zeer praktisch zijn en ook goed in de markt liggen. Dit samen maakt dat de producten uitstekend zijn in alle opzichten. Een voorbeeld van deze grote drang naar duurzaamheid is dat ze bij Jollein veel waarde hechten aan corporate social responsibility. Ze willen namelijk zo veel mogelijk de balans tussen mensen, de planeet en winst maken herstellen. De afgelopen decennia is er veel te veel alleen maar naar winst maken gekeken waardoor veel van de planeet is vernietigd en veel mensen eraan onderdoor zijn gegaan. Het resultaat is dat een select groepje mensen erg rijk wordt en de planeet en de meeste werknemers eraan onderdoor gaan. Daarom doet Jollein mee aan de huidige trend naar een steeds eerlijkere verdeling van de winst en het gebruik van duurzame productiemethodes. Wat ze bijvoorbeeld doen om dit te bereiken is enkel handelen met leveranciers die lid zijn van het Business Social Compliance Initiative. Dit wordt ook wel het BSCI genoemd en is een verzameling van bedrijven over de hele wereld die eerlijk en duurzaam handelen. Dit keurmerk verzekerd dat de bedrijven die er lid van zijn zich niet aan praktijken als kinderarbeid en slavernij vergrijpen. De producten worden daardoor iets duurder en de winstmarges iets kleiner, maar het resultaat is wel dat er een eerlijkere verdeling van de winst is en dat er ook wordt betaald voor de natuur die vervuild wordt.

Nieuwe collecties

Zoals elk jaar heeft Jollein weer een nieuwe collectie. U kunt de producten altijd in de webwinkel vinden, maar we zullen even kort wat vertellen over de geweldige nieuwe producten. Ten eerste is er een nieuwe lijn die ‘baby naturals’ heet. Deze nieuwe lijn van Jollein heeft een zeer nieuwe techniek waar bamboe wordt gebruikt om textiel te maken. Er wordt zeer sterk en licht bamboe gebruikt om de producten te maken. De producten zijn hierdoor zeer sterk en voelen lekker zacht aan. Hiernaast is het een hele natuurvriendelijke manier van produceren omdat het natuurlijk afbreekbaar is en er geen schaarse grondstoffen worden gebruikt. Enkele van de voordelen van het gebruik van bamboe in de babytextiel:

  • comfortabel en zo zacht als zijde
  • neemt drie keer meer water op dan katoen
  • fijne temperatuur controle
  • geen last van allergieën

Een nieuwe collectie met TOG-waarde kleding. Je wil natuurlijk dat je kind lekker warm is, maar als hij te warm is dan is het ook niet goed. Daarom is de TOG-waarde de perfecte oplossing voor de kleding van uw kwetsbare kindje. U kunt met deze handige waarde de juiste temperatuur garanderen met de kleding van Jollein. De kleding die Jollein maakt en verkoopt die werken met deze waarde worden constant getest en ook nog verbeterd. U heeft daarom altijd de beste kleding van het moment als u kiest voor dit textiel. Op de website kunt u bijhouden hoe ver ze zijn met het testen. Om de zoveel tijd worden de testresultaten op de site gezet en kunnen de klanten het controleren. Als u hier benieuwd naar bent of zelf ook kleding met deze TOG-waarde heeft kunt u het daar bijhouden.

Meer van Villa-vrolijk.nl

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn